AUTOTALOn

Autokorjaamo

Korjaamomme palvelee kaikissa autoosi liittyvissä asioissa.
Jätä tarjouspyyntö meille ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen.

Tervetuloa autokorjaamon sivuille! Olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle vastuullista ja edullista korjaamotoimintaamme. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaista ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua autollesi.

Panostamme ympäristöystävällisiin käytäntöihin. Kierrätämme ja hävitämme käytetyt osat asianmukaisesti vähentääksemme ympäristövaikutuksiamme. Pyrimme jatkuvasti vähentämään hiilijalanjälkeämme.

Ymmärrämme, että auton korjaus voi olla odottamaton menoerä. Tarjoamme kilpailukykyisiä ja läpinäkyviä hintoja, jotta asiakkaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi. Saat meiltä selkeän arvion korjaustöistä ennen niiden aloittamista.

Korjaamomme ammattitaitoinen henkilökunta takaa korkealaatuisen työn jokaisessa projektissa. Huollamme ja korjaamme useimmat automerkit ja -mallit.

Ymmärrämme, että autosi korjaus voi aiheuttaa sinulle hankaluuksia päivittäisessä elämässä. Siksi tarjoamme sinulle huollon/korjauksen ajaksi sijaisauton käyttöön ja pyrimme suorittamaan korjaukset tehokkaasti ja nopeasti.

Käytämme aina alkuperäisiä tai korkealaatuisia varaosia varmistaaksemme autosi suorituskyvyn ja kestävyyden. Tavoitteenamme on varmistaa, että autosi pysyy moitteettomassa kunnossa pitkään korjauksen jälkeen.

Muistathan, että korjaamon asiakkaanamme voit vuokrata sijaisauton huollon ajaksi käyttöösi hintaan 20€/Päivä.

Korjaamolomake

Sinun tietosi

Yhteystiedot(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)

Auton tiedot

Haluamasi palvelut

Sijaisauto

Haluatteko sijaisauton käyttöön korjauksen ajaksi?